Pay for People zet nog een stap extra !

Wij kijken verder dan de acht redenen. Wat wil je nog meer?

Alles inzichtelijk in één online portal

Wij werken als enige aanbieder in Nederland met een 100% in eigen beheer ontwikkelde software: Pay4me. Flexible, betrouwbare en gebruiksvriendelijke software is van het allergrootste belang. Onder andere verloning, urenregistratie en contractbeheer zijn volledig geïntegreerd. In de online portal voer je razendsnel nieuwe werknemers en opdrachtgevers in, kun je net zo snel contracten aanmaken, en heb je 24/7 volledig en overzichtelijk inzicht in managementrapportages, facturen en loonstroken.

Altijd een vast contactpersoon

Ben je klant bij ons, dan profiteer je niet alleen van de voordelen van zakendoen met de marktleider. Je krijgt een vast contactpersoon die je helpt bij al je vraen. Zo kun je dus altijd een beroep doen op de jarenlange ervaring en uitgebreide kennis die binnen Pay for People aanwezig is.

Documenten en omgeving eigen ‘personal touch’

Naast het feit dat je backoffice zaken inzichtelijk en toegankelijk zijn, krijgen je documenten - zoals loonstroken en arbeidsovereenkomsten - je eigen ‘personal touch’. Al je gegevens en de volledige backoffice omgeving zijn namelijk in je eigen huisstijlkleuren vormgegeven, inclusief bedrijfsnaam en logo. Zelfs het webadres van de online webportal is beschikbaar op ‘uwbedrijfsnaam.backoffice.nl’. Als intermediair krijg je daarnaast de optie om als reseller payroll aan te bieden aan je eigen klant. Je klant krijgt in dat geval een deelaccount in de webportal waarin je klant dan zelf uren in kan voeren en werknemers toe kan voegen.

Kennis up-to-date

Wij zijn een echte kennis- en sparringpartner en daar profiteer je dagelijks van. Om dit waar te maken beschikken wij over alle up-to-date certificeringen.

Audits en controles zijn hierop gewaarborgd. Daarnaast informeren wij je geregeld proactief over wijzigingen in wet- en regelgeving, ziekteverzuim, re-integratie, nieuws en trends.

Bonusvoordeel: ontwikkeling van je werknemer

Net als jij, zitten ook wij niet stil en blijven we ons continu ontwikkelen als kennispartner. Dat heeft geleid tot de oprichting van de Academy for Flex. Hier bieden wij opleidingen aan. Iedere klant bouwt een budget op dat naar eigen inzicht kan worden besteed aan opleidingen voor de flexkrachten die via Pay for People werken.

Vanzelfsprekend zijn ook gratis online trainingen en video’s beschikbaar. Voor zowel uzelf als uw vaste en flexibele krachten.

Bovendien kun je rekenen op de volgende zekerheden

  • Onafhankelijkheid;
  • Uitgebreide managementrapportages op maat;
  • Concurrentiebeding: jouw klant blijft jouw klant. Wij blijven je kennispartner en gaan nooit zelf uitzenden of detacheren;
  • Dagelijkse ondersteuning via onze support-lijn;
  • Juridische ondersteuning.