Recruitmentsoftware in Pay4me

Een slimme intermediair kiest voor uitzendsoftware

van Pay for People natuurlijk!


Applicant Tracking Systeem Zet je beperkte tijd efficiënt en effectief in

Als intermediair op de arbeidsmarkt wil je de beperkte tijd die je hebt, efficiënt en effectief inzetten. Goede recruitmentsoftware (ook wel genoemd ‘Applicant Tracking Systeem’, ofwel ATS) is daarbij onmisbaar. Helemaal in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Dan wil je tijdrovende processen zoveel mogelijk vereenvoudigen en waar mogelijk automatiseren. Pay for People maakt het je gemakkelijk.

Bespaar tot anderhalf uur per dag

De beste kandidaat voor de opdrachtgever biedt je recruitmentsoftware die volledig gericht is op intermediairs op de arbeidsmarkt. Recruitmentsoftware waarmee je tot wel anderhalf uur per dag bespaart. Door de slimme integratie met ons Matchingsplatform vinden we zo samen op de meest efficiënte wijze de beste kandidaat voor de vacature van de opdrachtgever.

Onze samenwerking

Via Pay for People gebruik je eenvoudig en voordelig de beste recruitmentsoftware.

Belangrijkste ATS-voordelen

Het automatiseren van processen kan veel tijd besparen en dat is precies wat recruitmentsoftware doet. Recruitmentsoftware structureert en vereenvoudigt het volledige sollicitatieproces. Zeker bij sollicitatieprocedures met veel kandidaten of vaak herhalende vacatures is er veel tijd te besparen. Maar, ook bij minder sollicitanten biedt recruitmentsoftware in ieder geval deze voordelen:

Structuur in het gehele sollicitatieproces

Het systeem geeft signaleringen en zet automatisch vervolgstappen

Uitgebreide filtermogelijkheden

Je kunt bijvoorbeeld sollicitaties filteren op criteria die jij kiest

Hulp bij het selecteren en koppelen van kandidaten aan meerdere geschikte vacatures

Ook bij afwijzing

Automatisch versturen van standaard e-mails

Tijdens het gehele proces

Volledig inzicht op elk apparaat

Ook op smartphone en tablet

Waarom recruitmentsoftware van Pay for People?

Als partner en specialist in uitzenden maakt Pay for People recruitmentsoftware nog veel aantrekkelijker:

Het beste van het beste We bieden jou het beste ATS dat momenteel beschikbaar is, ontwikkeld door RecruitNow; specialist in uitzendsoftware, recruitment-sites en online campagnes. Optimale integratie We integreren deze oplossing optimaal met ons Matchingsplatform en Pay4me, waardoor een volledig geautomatiseerd en efficiënt proces ontstaat van matchen, aannemen en verlonen. Eén vast aanspreekpunt Als Pay for People zijn wij het eerste aanspreekpunt voor het hele proces. Over welke stap in het proces je ook een vraag hebt, wij pakken het op! Zeer scherpe prijs We combineren deze voordelen met een zeer scherpe prijs, die lager ligt dan de prijs voor een niet geïntegreerde oplossing.