BROCHURE

Outsourcing


Als intermediair wordt er voortdurend een beroep op je gedaan. Door opdrachtgevers, kandidaten, leveranciers en instanties, die allemaal een beetje van je aandacht en tijd vragen. Maar ook jouw dag heeft maar 24 uur en die wil je zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten. Met Pay for People Outsourcing profiteer je van volledige administratieve ondersteuning bij het runnen van je uitzendonderneming én blijf je juridisch werkgever.

PAY FOR PEOPLE OUTSOURCING JIJ DE REGIE, WIJ DE ADMINISTRATIE

Creëer meer balans in je onderneming Outsourcing van Pay for People stelt je in staat om meer balans in je onderneming te creëren. Onze ervaren experts zorgen dat jij je volledig kunt focussen op de kernactiviteiten van jouw onderneming en ze bieden je een steuntje in de rug. Ons doel is om ondernemen, werken en leven gemakkelijker te maken, ook voor jou. Met een klantenbestand van meer dan 500 zorgeloze intermediairs en de verloning van zo’n 10.000 flexkrachten per week, is dat wel aan ons besteed. Nagenoeg iedereen die bij Pay for People werkt, heeft ruime ervaring in de uitzendbranche. We spelen snel, adequaat en voordelig in op veranderingen. Daarbij kijken we waar jouw behoeften liggen en ondersteunen je bij het creëren van meer balans in je onderneming.

Wij maken ondernemen, werken en leven gemakkelijker

Efficiëncy is de kern van ons bestaansrecht Kan niet, bestaat niet bij Pay fo People. Daarom hebben we zelf onze software en web-portal ontwikkeld, zodat we zeker weten dat het goed is én doet wat wij en onze klanten willen. We stemmen onze dienstverlening altijd geheel af op jouw business, wensen en eisen. Je kunt rekenen op maatwerk én een hogere productiviteit, want efficiëntie is de kern van ons bestaansrecht. Voor uitzendbureaus, detacheerders, intermediairs én voor jou Pay for People ondersteunt uitzendbureaus, detacheerders en intermediairs van elke bedrijfsgrootte en geheel naar wens. Dat betekent dat wij de volledige backoffice overnemen, eventueel inclusief het juridisch werkgeverschap. Bij Outsourcing blijf je zelf juridisch werkgever en zijn wij een toegewijde backoffice- en kennispartner. Jij bent en blijft verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en wij nemen je administratieve en financiële zaken uit handen. En natuurlijk ontwikkelen we met je mee. We zetten onze ervaring, kennis en expertise graag in; ook op het gebied van wet- en regelgeving.

Pay for People ontwikkelt met je mee

Wat doen wij? Met Outsourcing van Pay for People blijf je zelf juridisch werkgever. Je onderhoudt zelf het contact met opdrachtgevers, werknemers en kandidaten. Ook de salarisuitbetaling, verzuim (ERD), certificering en debiteurenbeheer houd je volledig in eigen hand. Wij verzorgen de personeelsadministratie, de loonadministratie, facturatie, inrichting en support en treden op als kennispartner en juridisch adviseur. We nemen ook de naleving van de inlenersbeloning en AVG op ons, evenals controles, jaaropgaaf en loonstroken.

Eenvoudig uitbreiden Wil je gaandeweg de dienstverlening aanpassen? Geen enkel probleem! We bieden altijd vaste basisdiensten, die je eenvoudig kunt uitbreiden op het moment dat jij hier behoefte aan hebt. Op het gebied van verzuim, bijvoorbeeld of delen van de loonadministratie. Over de kosten doen we ook niet geheimzinnig. Pay for People is geen prijsvechter en rekent eerlijke tarieven.

24/7 real-time toegang tot Pay4me

Wat merken klanten? Jouw klanten en werknemers merken niet dat je gebruik maakt van Outsourcing door Pay for People. Zij ervaren enkel het gemak van een eigen account, waarmee zij eenvoudig uren invoeren en accorderen, jaaropgaven inzien, facturen controleren en pro forma bruto-netto berekeningen maken. En alles gewoon in jouw eigen huisstijl. Omdat we onze software en online portal Pay4me volledig in eigen beheer ontwikkelen, richten wij het systeem geheel in naar jouw (huisstijl)wensen. Uiteraard heb je 24/7 en real-time toegang tot Pay4me en kun je te allen tijde terecht bij onze supportmedewerkers met vragen en suggesties.

Dit wil ik ook!

Wat merken klanten? Jouw klanten en werknemers merken niet dat je gebruik maakt van Outsourcing door Pay for People. Zij ervaren enkel het gemak van een eigen account, waarmee zij eenvoudig uren invoeren en accorderen, jaaropgaven inzien, facturen controleren en pro forma bruto-netto berekeningen maken. En alles gewoon in jouw eigen huisstijl. Omdat we onze software en online portal Pay4me volledig in eigen beheer ontwikkelen, richten wij het systeem geheel in naar jouw (huisstijl)wensen. Uiteraard heb je 24/7 en real-time toegang tot Pay4me en kun je te allen tijde terecht bij onze supportmedewerkers met vragen en suggesties.

Belangrijkste voordelen

WIJ DE ADMINISTRATIE

JIJ DE REGIE

DAT IS OUTSOURCING

Wat maakt Pay for People uniek?

Pay for People biedt goed geïntegreerde, gebruiksvriendelijke en toegankelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is. Goede software is essentieel in de uitzendbranche. Met Pay4me bieden we klanten grote efficiencyvoordelen en dragen bij aan het waarborgen van continuïteit in bedrijfsprocessen. Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten Om de arbeidsmarkt in balans te krijgen, moet er geïnvesteerd worden in de opleiding en scholing van werkenden. Uitzendbureaus die actief investeren in de ontwikkeling van flexkrachten hebben een voorsprong. Met de Academy for Flex bieden we intermediairs gratis opleidingen voor henzelf én hun flexkrachten. Pay for People schenkt klanten meer tijd Door hun administratie uit te besteden aan Pay for People, kopen klanten tijd. Tijd die ze kunnen investeren in hun organisatie én in hun flexkrachten. Uitzendondernemers die blijven, zijn degenen die investeren in de band met klanten en kandidaten. Daar moet je wel tijd voor hebben, Pay for People geeft ze die tijd. Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid Klanten die kiezen voor Pay for People profiteren van de schaalvoordelen en professionaliteit van de grootste backofficedienstverlener van Nederland. Denk hierbij aan certificering en wettelijke eisen (AVG) en de enorme kennis van wet- en regelgeving die wij in huis hebben en beschikbaar stellen aan klanten. Pay for People biedt maatwerk Wij geloven niet in standaardoplossingen en benaderen iedere klant individueel. Elke klant krijgt een vast contactpersoon die zijn belangen behartigt, ook intern.

Timo Rijsdijk - Commercieel manager Pay for People

Klant worden in 3 snelle stappen

Stap 1:

Adviesgesprek

Stap 2:

Offerte op maat

Stap 3:

Pay4me inrichten