OFFERTE

Backoffice uitbesteden


Als uitzendondernemer wordt er voortdurend een beroep op je gedaan. Je moet je aandacht continu verdelen over opdrachtgevers, kandidaten én de administratie. Wil je meer balans in je onderneming en meer tijd voor het vinden van de juiste match? Besteed je volledige backoffice uit aan Pay for People en wij maken ondernemen, werken en leven makkelijker. Dan heb jij, net als de 500 uitzendondernemers die al klant zijn, ook je handen vrij om te doen wat je het beste doet.

PAY FOR PEOPLE MAAKT ONDERNEMEN, WERKEN EN LEVEN MAKKELIJKER

Echt zorgeloos ondernemen Je backoffice uitbesteden aan Pay for People staat gelijk aan zorgeloos ondernemen. Wij nemen alle administratieve lasten van je over én dragen de financiële en juridische risico’s van jouw onderneming. Je hebt geen omkijken meer naar loonuitbetalingen en het voorfinancieren van loonkosten en je bent verzekerd van continuïteit. Uiteraard houd je zelf de regie en blijf jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en kandidaten. Administratieve vragen kun je wel gewoon doorspelen aan onze gediplomeerd uitzendexperts, jouw collega’s op afstand. Ze zijn ervoor.

Kies voor zekerheid én gemak

Uitbesteden: een goede en grote beslissing We hoeven jou niet te vertellen hoe belangrijk de backoffice is en dat deze gewoon goed moet draaien. Het onderhouden van de backoffice vraagt ook veel tijd. Kostbare tijd die je vermoedelijk beter kunt benutten. Het uitbesteden van de backoffice is dan een goede oplossing, maar ook een grote beslissing. Je wilt zeker weten dat jouw volledige administratie ook echt in goede handen is. Bij Pay for People kun je daar zeker van zijn. Wij zijn wij één van de eerste gespecialiseerde backofficedienstverleners in Nederland en, met ruim 500 klanten, inmiddels uitgegroeid tot de grootste. Dat heeft veel voordelen: we lopen voorop met technische ontwikkelingen, zitten aan tafel bij beleidsmakers en hebben een enorme schat aan kennis en ervaring in huis, die we inzetten voor de ontwikkeling van jouw onderneming. Zekerheid en gemak Als je de backoffice aan ons uitbesteedt, heb je geen omkijken meer naar de financiële administratie. En weet je dat certificering ook direct geregeld is? Zeker als je personeel levert aan VCA-gecertificeerde bedrijven, is dit heel voordelig. Pay for People is namelijk al sinds 2012 VCU-gecertificeerd en biedt klanten de mogelijkheid om zich ook te certificeren. Uiteraard tegen een zeer scherp tarief, inclusief alle documenten, formulieren en het vereiste handboek. Ook voor andere opleidingen en trainingen kun je bij ons terecht. Alle klanten en hun werknemers hebben onbeperkt gratis toegang tot onze Academy for Flex. Dit is een online leeromgeving binnen ons platform Pay4me met online trainingen, TED Talks en learning bites. Als juridisch werkgever nemen wij het ziekteverzuimbeheer op ons en denken we mee over de gezondheid van jouw medewerkers en vitaliteit op de werkvloer.

Creëer meer balans in je onderneming

Onze experts ontwikkelen met je mee Iedereen die bij Pay for People werkt heeft ruime ervaring in de uitzendbranche. Wij weten waarover we praten en zijn volledig op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. We zijn gewend om snel, adequaat en voordelig in te spelen op veranderingen. Uiteraard geheel afgestemd op jouw business, wensen en eisen. Omdat iedere ondernemer anders is, leveren we altijd maatwerk. We kijken waar jouw behoeften liggen en ondersteunen je bij het creëren van meer balans in je onderneming. Uitzendovereenkomst of payrollovereenkomst? Met de komst van de WAB is er een wezenlijk verschil ontstaan tussen uitzenden en payrollen. Samen met jou kijken we wat in jouw situatie de beste oplossing is: een uitzendovereenkomst of een payrollovereenkomst. Je kunt bij Pay for People voor beide terecht en profiteert altijd van maximale flexibiliteit en zekerheid.

Belangrijkste voordelen

Backoffice dienstverlening

Pay for People verzorgt voor jou:

  • salarisadministratie en loonaangifte;
  • beheer ziekteverzuim en uitbetaling ziektegeld;
  • contractbeheer.

Online portal

24/7 real-time inzicht in:

  • klant- en werknemersgegevens;
  • urenverwerking en facturatie;
  • en debiteurenbeheer.

Professionaliteit en zekerheid

Profiteer van voordelen:

  • certificeringen
  • wettelijke eisen (zoals de AVG)
  • en de enorme kennis van wet- en regelgeving die wij in huis hebben.

Wat maakt Pay for People uniek?

Pay for People biedt goed geïntegreerde, gebruiksvriendelijke en toegankelijke software waarbij alle informatie in 1 omgeving beschikbaar is. Goede software is essentieel in de uitzendbranche. Met Pay4me bieden we klanten grote efficiencyvoordelen en dragen bij aan het waarborgen van continuïteit in bedrijfsprocessen. Pay for People investeert in de opleiding en scholing van klanten én hun flexkrachten Om de arbeidsmarkt in balans te krijgen, moet er geïnvesteerd worden in de opleiding en scholing van werkenden. Uitzendbureaus die actief investeren in de ontwikkeling van flexkrachten hebben een voorsprong. Met de Academy for Flex bieden we intermediairs gratis opleidingen voor henzelf én hun flexkrachten. Pay for People schenkt klanten meer tijd Door hun administratie uit te besteden aan Pay for People, kopen klanten tijd. Tijd die ze kunnen investeren in hun organisatie én in hun flexkrachten. Uitzendondernemers die blijven, zijn degenen die investeren in de band met klanten en kandidaten. Daar moet je wel tijd voor hebben, Pay for People geeft ze die tijd. Pay for People biedt professionaliteit en zekerheid Klanten die kiezen voor Pay for People profiteren van de schaalvoordelen en professionaliteit van de grootste backofficedienstverlener van Nederland. Denk hierbij aan certificering en wettelijke eisen (AVG) en de enorme kennis van wet- en regelgeving die wij in huis hebben en beschikbaar stellen aan klanten. Pay for People biedt maatwerk Wij geloven niet in standaardoplossingen en benaderen iedere klant individueel. Elke klant krijgt een vast contactpersoon die zijn belangen behartigt, ook intern.

Stéphany van Dijk - Sales Manager

Tariefvoorstel