Onze samenwerking

image

Stéphany van Dijk

0618705434 svandijk@payforpeople.nl

Parklaan 28 - 3016 BC Rotterdam

Beste Rafael en Mehmet, Met plezier presenteer ik jullie een samenwerkingsvoorstel tussen Bizztemp en Pay for People. Jullie hebben dan ook echt een goede keuze gemaakt om beide je opnieuw te verdiepen in de dienstverlening van Pay for People waarbij we meer doen dan alleen het verlichten van de administratieve lasten. Wij zien het succes van onze klanten als gedeelde verantwoordelijkheid.

Voor jullie is, naast een scherpe en eerlijke omrekeningsfactor, het belangrijkste ontzorgt te worden in de administratieve processen en communicatie op diverse vlakken;

  • Jullie willen graag inzicht, overzicht en zekerheid
  • Een sparringpartner die met jullie meedenkt en adviseert.
  • Ontzorgt te worden in de administratieve processen
  • En last but not least grip & controle en dat alles in jullie huisstijl

En dat begrijpen we als geen ander. Onze software “Pay4Me”, de online portal die ik aan jullie heb gedemonstreerd zorgt er onder andere voor dat jullie de vrijheid hebt aangaande;

  • Het inschrijven van medewerkers & opdrachtgevers
  • Het tot stand laten komen van plaatsingen via ons matchingsplatform, waarbij we de allocatierol vervullen
  • Jullie een pro forma loonstrook kunnen draaien, wat handig is om de verkoopprijs te bepalen
  • Rapportage dashboard dat in één oogopslag een duidelijk beeld geeft van jullie populatie flexkrachten. Het geeft inzicht in o.a. werkenden, verzuim en vacatures. De grafieken worden elke nacht ververst met de beschikbare data van de afgelopen 24 uur. Dit betekent dat er bij een aantal grafieken de data van gisteren wordt getoond. Binnenkort zullen er nog meer overzichten en functionaliteiten worden toegevoegd.
  • Academy for Flex , het online opleidingsplatform voor alle flexkrachten en werknemers van Brisker Group. Brisker is de overkoepelende naam voor de merken Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo. Voor ons is het heel belangrijk om samen met jou als intermediair of opdrachtgever ervoor te zorgen dat onze werknemers duurzaam inzetbaar zijn en blijven en dat er aandacht is voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer jullie met ons aan de slag willen gaan, dan kunnen we dit binnen enkele dagen realiseren. Er zal eerst een raamovereenkomst worden opgesteld, waarin de voorwaarden zijn vastgesteld (zoals vermeld in offerte), waarna we de online portal zullen inrichten.

Bij ons op kantoor krijgen jullie vaste contactpersonen van onze afdeling Client Support, waarbij uiteraard ook onze HR/Financiële/Juridische afdelingen worden aangesloten. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de uitzendbranche, zijn volwaardige gesprekspartners (SEU gediplomeerd) die graag met jullie meedenken in de breedste zin van het woord. We zullen dan ook direct een relatiemanager aan jullie introduceren en een afspraak inplannen voor een training/implementatie van de portal. Dan zou er al een casus in de praktijk al kunnen worden opgevoerd, zodat jullie direct aan de slag kunnen gaan en we binnen een maand alles op de rit hebben staan.

Klinkt goed toch? Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn onderstaand voorstel vinden!

Zullen we spoedig met elkaar de uitgangspunten en eventuele vervolgstappen bespreken?

Met vriendelijke groet,

Stéphany van Dijk

Sales Manager | Pay for People