Onze samenwerking

image

Annemieke Jacobs

06-39843689 a.jacobs@payforpeople.nl

Parklaan 28 - 3016 BC Rotterdam

Beste Jan-Willem,

Tijdens ons gesprek van gisteren hebben we een aantal onderwerpen besproken. We hebben onder andere samen in kaart gebracht wat er tijdens de vorige samenwerking is misgegaan. Voor ons is dat een reden om er bijzonder goed op toe te zien dat er bij een nieuwe samenwerking extra aandacht wordt geschonken in de vorm van de communicatie maar ook bij de implementatie van de medewerkers in de software.

Ook bleek dat je veel waarde hecht aan stiptheid in zowel documentatie en betalingen. Tevens hecht je belang aan een hoog kennisniveau van de backoffice partner. Je gaf aan dat je graag de focus wilt blijven houden op het commerciƫle en daarmee workload als facturatie en debiteurenbeheer bij Pay for People wilt leggen. Ook was het erg leuk om te horen dat je de flexwereld zo goed kent en te zien met hoeveel passie jij praat over het vak! Andere onderwerpen die zijn besproken zijn de loonkosten voordeel regeling (LKV) en het lage inkomens voordeel (Liv). Ik heb dat even nagekeken en beide regelingen kunnen niet tegelijkertijd toegepast worden volgens de regels van de belastingdienst. De regeling die het hoogste uitvalt zal dan derhalve toegepast worden.

In dit voorstel heb ik de reservering voor transitievergoeding opgenomen. Tevens heb ik de marge betaling op 21 dagen gezet voor een goede liquiditeitspositie en omdat dat je voorkeur heeft. Om risico's af te dekken zijnde factoren inclusief loonsomverzekering en ziekterisico's bij Pay for People.

Nogmaal bedankt voor het het prettige gesprek en ben benieuwd naar je reactie op dit voorstel. Zal binnenkort contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Annemieke Jacobs

Sales Manager 06-39843689