Uitnodiging: Dag van de Uitzendondernemer 2019


BESTEL NU UW TICKET! | 28 MAART 2019 | Fort Voordorp

Bestel tickets voor de Dag van de Uitzendondernemer!

Schrijf u nu in voor de Dag van de Uitzendondernemer 2019: het kennisevent voor intermediairs. U betaalt slechts €149,- per persoon (ex. btw) voor een toegangsticket. Bent u erbij?


Wilt u ook:

Volledig bijgepraat worden over de wet- en regelgeving in de flexbranche

✓ Alles weten over videorecruitment

✓ Bouwen aan een sterk werkgeversmerk met employer branding

✓ Inspiratie opdoen, netwerken en ideeën uitwisselen met branchegenoten?

Kom dan naar de Dag van de Uitzendondernemer op 28 maart 2019!

DVDU 2019

Op donderdag 28 maart 2019 vindt de Dag van de Uitzendondernemer (DVDU) plaats in de regio Utrecht. Wat kunt u verwachten? Bijgepraat worden over ontwikkelingen in de branche, updates op het gebied van wet- en regelgeving en interessante kennissessies.


Programma

13.00 uur - Aanvang & informatiemarkt

13.30 uur - Start plenaire sessie

14.30 uur - Pauze & informatiemarkt

15.00 uur - Start 1e ronde sessies

16.00 uur - Korte pauze

16.15 uur - Start 2e ronde sessies

17.15 uur - Netwerkborrel & informatiemarkt

Door de goede bereikbaarheid hebben we wederom gekozen voor het centraal gelegen Utrecht.” - Dennis Luyten, directeur Pay for People en initiatiefnemer.

Kennissessies

Ook dit jaar is er tijdens de DVDU ruimte voor inspirerende sprekers die alle deelnemers op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Baukelien van Minnen geeft tips over videorecruitment tijdens haar kennissessie. Maarten Tanja geeft in zijn presentatie uitleg over de juridische ontwikkelingen in de flexbranche. Bea Arnoutse deelt met u haar kijk op employer branding. Deze informatie kan worden besproken tijdens dé netwerkborrel voor uitzendondernemers die de dag afsluit.


Partners DVDU’19

De Dag van de Uitzendondernemer 2019 zou niet kunnen plaatsvinden zonder de inbreng van onze partners. Alle partners zijn aanwezig tijdens de informatiemarkt en netwerkborrel. Zonder de inbreng van hoofdsponsor Safex Inspectie Instelling geen DVDU. Daarnaast wil de organisatie van de DVDU de volgende partners danken voor hun bijdrage aan de zevende editie van de DVDU: Safex Inspectie Instelling, Holland Zorg, ARTRA, XpertHR, Joboti, InGoedeBanen.nl en Academy for Flex.


Tijdslijn DVDU

Een korte terugblik over de jaren

2018

Op donderdag 29 maart 2018 vond de zesde editie van de Dag van de Uitzendondernemer plaats in DeFabrique in Utrecht.

2017

Op donderdag 30 maart 2017 vierde specialist in flexibele arbeid Pay for People, de vijfde editie van de Dag van de Uitzendondernemer. De jubileumeditie van dit unieke evenement vond ook deze keer plaats in een Rotterdamse toplocatie: film- en muziektheater LantarenVenster.

2016

Op donderdag 31 maart 2016 kwamen uitzendondernemers uit heel Nederland weer bijeen voor de jaarlijkse Dag van de Uitzendondernemer (DVDU). Het kennis- en netwerkevenement vond alweer voor de vierde keer plaats. Decor van de Dag van de Uitzendondernemer 2016 was de indrukwekkende Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

2015

De Dag van de Uitzendondernemer, die in 2015 plaatsvond in het prachtige Rotterdamse Wereldmuseum, bestond uit een plenair gedeelte en twee workshoprondes.

2014

Op donderdag 27 maart vond in het Rotterdamse Hulstkamp Gebouw de tweede editie plaats van de ‘Dag van de Uitzendondernemer’.

2013

De eerste Dag van de Uitzendondernemer (DVDU)

De eerste editie van de Dag van de Uitzendondernemer vond plaats in 2013. Deze speciale dag in het teken van uitzendondernemers, is een initiatief van de Rotterdamse specialist in flexibele arbeid Pay for People.

Altijd op de hoogte blijven?

Laat dan hieronder uw naam en e-mailadres achter.