Pay for People zet nog een stap extra

Wij kijken verder dan de acht redenen. Wat kunnen wij nog meer bieden?

Alles inzichtelijk in één online portal

Wij werken als enige aanbieder in Nederland met een 100% in eigen beheer ontwikkelde software: Pay4me. Flexible, betrouwbare en gebruiksvriendelijke software is van het allergrootste belang. Onder andere verloning, urenregistratie en contractbeheer zijn volledig geïntegreerd. In de online portal voert u razendsnel nieuwe werknemers en opdrachtgevers in, kunt u net zo snel contracten aanmaken, en heeft u 24/7 volledig en overzichtelijk inzicht in managementrapportages, facturen en loonstroken.

Altijd een vast contactpersoon

Bent u klant bij ons, dan profiteert u niet alleen van de voordelen van zakendoen met de marktleider. U krijgt een vast contactpersoon bij wie u met al uw vragen terecht kunt. U kunt op deze manier altijd een beroep doen op de jarenlange ervaring en uitgebreide kennis die binnen Pay for People aanwezig is.

Documenten en omgeving eigen ‘personal touch’

Naast het feit dat al uw backoffice zaken inzichtelijk en toegankelijk zijn, krijgen uw documenten – denk aan loonstroken en arbeidsovereenkomsten - uw eigen ‘personal touch’. Al uw gegevens en de gehele backoffice omgeving Pay4me zijn namelijk in uw huisstijlkleuren vormgegeven, inclusief bedrijfsnaam en logo. Zelfs het webadres van de online webportal is beschikbaar op ‘uwbedrijfsnaam.backoffice.nl’. Als intermediair krijgt u daarnaast de optie om als reseller payroll aan te bieden aan uw eigen klant. Uw klant krijgt in dat geval een deelaccount in de webportal waarin uw klant zelf uren in kan voeren en werknemers toe kan voegen.

Uw kennis up-to-date

Wij zijn een echte kennis- en sparringpartner en daar profiteert u dagelijks van. Om dit waar te maken beschikken wij over alle up-to-date certificeringen. Audits en controles zijn hierop gewaarborgd. Daarnaast informeren wij u proactief over wijzigingen in wet- en regelgeving, ziekteverzuim, re-integratie, nieuws en trends. Dit aan de hand van het informatieve kwartaalmagazine en jaarlijkse evenementen.

Bonusvoordeel: ontwikkeling van uw werknemer

Wij zitten niet stil en blijven ons continu ontwikkelen als kennispartner. Daarom hebben wij onlangs de Academy for Flex opgericht. Hier bieden wij opleidingen aan. Iedere klant bouwt een budget op dat naar eigen inzicht kan worden besteed aan opleidingen voor de flexkrachten die via Pay for People werken. Vanzelfsprekend zijn er ook gratis online trainingen en video’s beschikbaar. Voor zowel uzelf als uw vaste en flexibele krachten.

Bovendien kunt u rekenen op de volgende zekerheden

  • Onafhankelijkheid;
  • Uitgebreide managementrapportages op maat;
  • Concurrentiebeding: uw klant blijft uw klant. Wij blijven uw kennispartner en zullen nooit zelf gaan uitzenden of detacheren;
  • Dagelijkse ondersteuning via onze support-lijn;
  • Juridische ondersteuning.